Materialele disponibile pe Școala Rutieră (texte, imagini, animații 3D, videoclipuri, fișiere audio) sunt protejate de legislația privind drepturile de autor și sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru învățare și pregătire personală.
Distribuirea acestora către alte persoane, pentru studiu, sau partajarea în scop educațional personal sunt permise. Totuși, utilizarea acestor materiale în alte scopuri, precum publicarea pe alte platforme, reproducerea totală sau parțială, modificarea în scopul pierderii urmei operei originale, utilizarea comercială și altele asemenea, fără acordul scris al autorilor, este interzisă și atrage răspundere legală.
Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați pentru obținerea permisiunii.
În cazul constatării unei încălcări, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale pentru protejarea proprietății intelectuale (acțiuni în instanță, cereri de despăgubire și/sau alte măsuri judiciare).
Viteza maximă cu care se poate circulă atunci când se circulă cu roata de rezervă montată nu este una generală de 80 de km/h. Viteza maxima în acest caz este înscrisă pe roata de rezervă sau în manualul de utilizare al autovehiculului și diferă de la un autovehicul la altul.
De regulă, roata de rezervă a autovehiculului are dimensiuni și caracteristici diferite față de roțile standard, fiind de dimensiuni reduse se recomandă să nu se conducă cu aceasta mai mult decât este necesar, de regulă până la cel mai apropiat service și să nu se circule cu o viteză mai mare decât viteza înscrisă pe roata de rezervă sau în manualul de utilizare al autovehiculului.
Nu este o condiție să nu luați persoane de ocazie în autovehicul atunci când se circulă cu roata de rezervă montată, dar este important să nu încărcați autovehiculul mai mult decât este prevăzut pe roata de rezervă sau în manualul de utilizare al autovehiculului.
Răspunsul corect este: B
Lasă un comentariu